162-ри СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!                      162-ри СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!                      162-ри СЕЗОН НА ТЕАТЪРА!

 

Репертоар
Начало » Репертоар » „САМОХВАЛКО”


САМОХВАЛКО

„САМОХВАЛКО”

от Бианка Бенковска

Режисьор
БИАНКА БЕНКОВСКА

Сценография и кукли
АДРИАНА ДОБРЕВА

Композитор
ХРИСТО НАМЛИЕВ

С участието на актьорите:
МИХАИЛ СКУДЖОВ
МАРИНА МОЗЖУХИНА
ИВАН КОРДОВ
* * *

„Малкото розово слонче навсякъде се хвали, че е най-силно, най-смело на света. Думите му стигат до ушите на Господаря на най-страшните неща, който много се ядосва и решава да си премерят силите, като подложи слончето на три изпитания – буря с мълнии и гръмотевици, пожар и земетресение, а ако издържи да му изпълни едно желание. На помощ на Самохвалко идва мишлето, което е на служба при Господаря. То знае тайните на спасяването от тези бедствия, подсказва на слончето и му помага да издържи изпитанията. За благодарност Самохвалко пожелава от Господаря да разреши на мишлето да си играят заедно, защото и най-страшното бедствие може да бъде преодоляно ако не изпадаш в паника, знаеш какво да направиш и имаш приятел до себе си.”
Образователен спектакъл, част от гражданското възпитание, който запознава децата с няколко прости правила за действие при природни бедствия.
За деца от 3 до 7 години.

Бианка Бенковска, режисьор


Галерия
Начало       История       Репертоар       Галерия       Фестивал       Сцени       Художествено-творчески състав       Новини       Програма       Контакти
lovetheater.bg
WebDesign: ReFresh 4+ Ltd.
Photography: Hristo Hristov